Reţete video

Rapsodie cu vişine

Note muzicale pe care le poţi gusta, o reţetă simplă ca do-re-mi şi o masă la care aşteaptă cei dragi drept portativ, aceasta este adevărata reţetă a unui desert de la care primeşti aplauze.

0 stele
Reteta Profiterol

Profiterol era până de curând desertul franţuzesc pe care-l puteai gusta doar la cofetărie.Dr. Oetker îţi dă prilejul să-l prepari extrem de uşor şi să-ţi întâmpini musafirii cu vestita prăjitură scăldată în ciocolată.

0 stele
Tort Diplomat

Răcoritor şi rafinat, ideal pentru evenimentele verii. Fructele exotice şi stratul de frişcă în care este imbrăcat blatul, impresionează prin aspect şi un gust delicios.

0 stele
Rețeta Mix pentru Papanași

Papanaşii sunt cel mai râvnit desert atunci când mergem la restaurant. Dar ce-ar fi să îi preparăm rapid chiar noi, acasă? Video filmat şi montat de Alexandra Miculescu. Mai multe detalii pe andranicula.ro

0 stele
Pregătim împreună reţeta de eclere

Elegante şi sofisticate, aceste prăjituri sunt potrivite pentru ocazii speciale. Prin ocazii speciale ne referim şi la: ultimul episod din serialul tău preferat, o prietenă care vine în vizită sau venirea unor vecini noi şi simpatici.

50 minute 10 portii
3 stele
Dana Rogoz pregătește o Melba cu piersici

O simfonie de piersici aurii te vor face vedeta desertului. Alege “Melba cu piersici" la desert și toți vor trece de la “Sunt sătul!" la “Mai vreau!"

40 minute 8 porţii
3 stele
Dana Rogoz pregătește Cioco Muffins

Există mai multe feluri de a-ţi arăta afecţiunea pentru cei dragi, iar mica prăjitură cu “rochiţă”, plină cu ciocolată, este unul dintre ele. Odată preparată şi coaptă, o poţi orna cu decorurile Dr. Oetker.

40 minute 12 porţii
4 stele
Dana Rogoz pregătește un Mușuroi de cârtiță

Atunci când un mușuroi delicios își face culcuș pe un pat de banane și se acoperă cu cremă aromată, știi că ai obținut un “Muşuroi de cârtiţă" care îți va încânta după-amiezele.

50 minute 8 porţii
4 stele

Articole utile

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles