Termeni şi condiţiiVă mulțumim pentru accesarea site-ului www.ladesert.ro (numit în cele de mai jos ”Site-ul”). Accesul la prezentul Site precum și folosirea lui sunt permise numai în concordantă cu termenii și condițiile de mai jos și cu legea statului român.
Pentru utilizarea acestui Site este necesară citirea și acceptarea acestor termeni și condiții în totalitate.
Acest site este sub controlul și este operat de: SC Dr. Oetker RO SRL

 

Acceptarea regulamentului

Serviciile ladesert.ro sunt furnizate de compania SC Dr. Oetker RO SRL, in calitate de proprietar si administrator al portalului, numai persoanelor care sunt de acord in totalitate cu termenii si conditiile expuse in prezentul regulament.

·         Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbati in orice moment de catre proprietar sau administrator, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. Termenii si conditiile in vigoare sunt cei afisati pe situl www.ladesert.ro. In cazul in care nu este de acord cu regulamentul de utilizare, utilizatorul trebuie sa inceteze imediat folosirea serviciilor oferite prin ladesert.ro.

·         Administratorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca regulamentul de utilizare sau legislatia in vigoare. De asemenea, administratorul isi rezerva si dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale publicate pe portal de catre utilizatori.

 

 

Descrierea serviciilor
Pentru a utiliza oricare dintre serviciile ladesert.ro, utilizatorul trebuie sa dispuna de echipamentele necesare (computer personal, echipamente de conectare etc), de o conexiune la reteaua Internet, precum si de servicii puse la dispozitie de un furnizor de Internet (ISP). Costurile aferente conectarii si utilizarii conexiunii, precum si raspunderea pentru folosirea serviciilor de retea revin in totalitate fiecarui utilizator in parte. SC Dr. Oetker RO SRL nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, compania SC Dr. Oetker RO SRL nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site-urile proprii. Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de ladesert.ro  pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate ladesert.ro dvs. acceptati ca nu veti da in judecata compania.

 

 

Politica de confidentialitate a website-ului

Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre acest website se supun prevederilor politicii de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal de pe acest website.      

 

 

 

Acuratetea, integralitatea si actualitatea informatiei

Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiilor de pe acest website.

De asemenea, utilizatorul isi asuma intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe portal. SC Dr. Oetker RO SRL nu are si nu poate avea nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii portalului. 

 

Transmitere

Orice comunicare sau material fara caracter personal transmise acestui website prin posta electronica sau in alt mod, incluzand aici orice informatii, intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii similare vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si nebrevetate. Tot ceea ce transmiteti sau expediati devine proprietatea Dr. Oetker si poate fi folosit in orice scop, incluzand dar fara a se limita la reproducere, dezvaluire, transmitere, publicare, difuzare sau expediere prin posta. In plus, Dr. Oetker este liber sa utilizeze in orice scop (incluzand dar fara a se limita la dezvoltarea, fabricarea, publicitatea si marketingul produselor) orice idee, lucrare de arta, inventie, proiect de dezvoltare, sugestie sau concept continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui website. Nici o astfel de utilizare nu implica vreo compensatie pentru tertii care au transmis informatia. Prin transmiterea acestor informatii, garantati totodata ca sunteti proprietarul materialului/continutului transmis, ca acest material/continut nu este calomnios si ca folosirea sa de catre Dr. Oetker nu incalca drepturile nici unei terte parti si nici o alta lege in vigoare. Dr. Oetker nu are nici o obligatie de a folosi informatia primita.

Utilizatorul este responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarca si punerii la dispozitie in mod public pe contul oferit de companie. 
Utilizatorul se obliga:
a) sa nu incarce, posteze, difuzeze sau transmita orice continut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, românesc sau strain sau determinate de relatii contractuale sau de incredere cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub incidenta drepturilor intelectuale, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
b) sa nu publice material cu drept de autor, daca nu este autorul sau daca nu are permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
c) sa nu publice materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica; 
d) sa nu publice continut explicit sexual sau avand conotatie sexuala; 
e) sa nu publice materiale care contin virusi, viermi, cai troieni sau orice alte programe informatice cu intentia de a altera, distruge sau afecta in orice mod informatii sau sisteme informatice;
f) sa nu promoveze sau furnizeze informatii care sa incurajeze incalcarea legislatiei sau a bunelor moravuri;

SC Dr. Oetker RO SRL poate impune utilizatorilor sai in orice moment anumite reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile sale. 
Prin introducerea unui material in orice segment public sau privat de pe site, ii garantati firmei SC Dr. Oetker RO SRL dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici. 
 

 

 

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile de autor, marcile si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea Dr. Oetker sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Aveti dreptul sa parcurgeti acest website, sa reproduceti portiuni prin imprimare, descarcare pe un hard disk sau sa le distribuiti altor indivizi. Acestea se pot face doar cu conditia sa pastrati intacte toate drepturile de autor si alte insemne de proprietate si cu conditia ca pe aceste reproduceri sa apara insemnul de marca inregistrata mentionat mai jos. Nu este permisa reproducerea niciunei parti a acestui website pentru a fi vanduta sau distribuita in schimbul unui castig comercial si nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa in orice alte lucrari, publicatii sau website-uri.

 

Marcile, logo-urile, caracterele si alte marci de serviciu (denumite in mod colectiv "Marci") ce apar pe acest website apartin SC Dr. Oetker RO SRL. Nimic din ceea ce contine acest website nu va fi considerat ca oferind vreo licenta sau drept de folosire a vreunei Marci ce apare pe acest website. Este strict interzisa folosirea/folosirea defectuoasa a Marcilor ce apar pe acest website, sau in orice alt context pe acest website, cu exceptia celor prevazute in acest document. De asemenea, va aducem la cunostinta ca Dr. Oetker isi va exercita in mod activ drepturile de proprietate intelectuala in toate aspectele protejate de lege.

 


 

Link-uri catre alte website-uri

Link-urile de pe website-ul Dr. Oetker va pot trimite in afara retelei si sistemelor Dr. Oetker, iar Dr. Oetker nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, acuratetea sau functionarea acestor terte website-uri. Link-urile sunt oferite cu buna credinta si Dr. Oetker nu poate fi considerat responsabil pentru nici o schimbare ulterioara in alte website-uri ale caror link-uri sunt oferite de noi. Includerea oricarei trimiteri catre alte website-uri nu implica sustinerea acestora de catre Dr. Oetker. Va recomandam sa cititi cu atentie notele legale si de confidentialitate ale tuturor celorlalte website-uri pe care le vizitati.

 

 

Garantii si avertizari

Folosirea acestui website se va face pe riscul dumneavoastra personal si exclusiv.

 

Garantii

Acest website va este oferit "asa cum este" si "asa cum este pus la dispozitie" si, ca urmare, Dr. Oetker nu ofera nici un fel de garantie, nici explicita, nici implicita, statutorie sau de alt fel (inclusiv garantii implicite de mercantibilitate sau calitate satisfacatoare si potrivire pentru un anumit scop) inclusiv garantii sau orice afirmatii cu privire la faptul ca materialele prezentate pe acest website vor fi complete, corecte, de incredere, actuale, fara a afecta terte parti, precum si ca accesul la acest website va fi neintrerupt sau fara erori sau fara virusi, nici cu privire la faptul ca accesul la acest website va fi securizat, si ca orice sfat sau opinie obtinuta de la Dr. Oetker prin intermediul acestui website vor fi corecte, de incredere. In consecinta, Dr. Oetker, nu face nici un fel de declaratii si nu isi asuma nici un fel de garantii cu privire la cele de mai sus.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca unele jurisdictii nu permit excluderea garantiilor implicite, astfel incat unele din aceste excluderi nu va sunt aplicabile. Va rugam sa verificati legislatia din tara dumneavoastra.

Ne rezervam dreptul de a restrictiona, suspenda sau inceta, fara notificareprealabila, in orice moment, accesul dumneavoastra la acest website sau la orice sectiune sau parte a acestuia

 

.

Responsabilitate legala

Dr. Oetker si /sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website in numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legala sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare, a schimbarii continutului acestui website, sau ca urmare a accesarii de catre dumneavoastra a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, in masura permisa de legislatia aplicabila, ca urmare a actiunilor pe care le intreprindem sau nu in urma oricarui mesaj de posta electronica trimis de dumneavoastra.

Dr. Oetker si/sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website nu vor avea nici o responsabilitate de mentinere a materialelor si serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificari, actualizari sau a altor comunicate in legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificarilor, fara aviz prealabil.

Mai mult, Dr. Oetker nu va avea nici o responsabilitate legala sau de alta natura pentru nici o pierdere suferita din cauza virusurilor ce va pot afecta computerul sau orice alta proprietate pentru ca ati folosit, accesat sau descarcat vreun material de pe acest website. Daca decideti sa descarcati vreun material de pe acest website, o faceti pe propriul dumneavoastra risc.

In limita maxima prevazuta de legislatia aplicabila, renuntati in mod expres la orice pretentie fata de Dr. Oetker sau fata de reprezentantii sai, directorii, angajatii, furnizorii sau programatorii sai, pretentii ce ar putea rezulta in urma folosirii sau accesarii de catre dumneavoastra a acestui website.

 

 

Drepturi de proprietate intelectuala
SC Dr. Oetker RO SRL autorizeaza utilizatorii sa vizualizeze si sa descarce materiale de pe portal doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul portalului, textele, grafica, imaginile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.
Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului portalului este dreptul exclusiv al proprietarului si administratorului, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialelor reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Utilizatorii nu au permisiunea de a vinde sau modifica materialele, de a le expune public, a le distribui sau a le folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale. 


 Prin agrearea termenilor prezentului regulament acordati dreptul administratorului de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale. .

 

 

 

 

Activitati interzise

Este interzisa intreprinderea oricarui act pe care Dr. Oetker, la libera sa alegere, il poate considera inadecvat si/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de catre orice lege aplicabila acestui website, incluzand dar fara a se limita la:

-          Orice act ce ar constitui o incalcare atat a confidentialitatii (incluzand incarcarea de informatii private fara a avea acordul persoanei in cauza) cat si a oricarui alt drept legal al persoanei;

-          Folosirea acestui website pentru a defaima sau calomnia Dr. Oetker, angajatii sai sau alti indivizi, sau comportarea intr-un fel care ar putea afecta buna reputatie a Dr. Oetker;

-          Incarcarea de fisiere ce contin virusuri care ar putea crea daune proprietatilor Dr. Oetker sau proprietatilor altor persoane;

-          Afisarea pe sau transmiterea catre acest website a oricarui material neautorizat incluzand, dar fara a se limita la, materiale care in opinia noastra ar putea cauza neplaceri sau ar putea fi defaimatoare, rasiste, obscene, amenintatoare, pornografice sau ilicite, fiind in detrimentul sau incalcand sistemele sau retelele de securitate ale Dr. Oetker sau ale tertilor.

 

Jurisdictie si lege aplicabila

Produsele Dr. Oetker, materialele, ofertele și informațiile care apar pe acest site sunt destinate pentru clientii si utilizatorii din Romania. Dr. Oetker nu garanteaza că produsele și conținutul acestui website sunt compatibile cu sau disponibile in alte locatii decat Romania. Vă rugăm să contactați distribuitorul nostru local pentru a obține mai multe informații despre disponibilitatea produselor în țara dumneavoastră. Produsele care apar pe acest site sunt doar reprezentări vizuale și, ca atare, acestea nu constituie adevărata lor dimensiune, ambalaj, culoare etc.

Dumneavoastra si Dr. Oetker sunteti de acord ca orice controverse sau pretentii provenind din sau in legatura cu folosirea acestui website vor fi guvernate de catre legea romana si vor fi inaintate exclusiv instantelor din Romania.

 

Limite ale utilizării Site-ului 
Atunci când accesați Site-ul declarați că sunteți de acord să folosiți acest serviciu numai în scopuri legale. Mai exact vă obligați să: 
a) nu modificați, copiați, distribuiți, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, acordați licențe, creați produse derivate, transferați sau vindeți orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web; 

b) nu veți permite sau nu veți autoriza vreo terță persoană să folosească Site-ul pentru a transmite sau a recepționa material care contravine oricărei legi sau dispoziții legale în vigoare, de natură obscenă, amenințător, agresiv, defăimător, rasistă etc; 
c) nu veți desfășura și nu veți permite desfășurarea activităților de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului" (Denial of Service); utilizatorii care violează securitatea Site-ului, a sistemelor sau rețelelor serverelor pe care acesta este menținut pot fi acționați în instanță, civil și penal;

Prin accesarea și utilizarea acestui Site declarați că sunteți de acord să exonerați de răspundere și să nu acționați Societatea în justiție cu privire la orice pretenție ridicată de către un terț, rezultată din utilizarea Site-ului și a Internetului, cât și cu privire la orice pierdere (directă, indirectă, pe cale de consecință sau de altă natură), cost, acțiune, proces, pretenție, stricăciune, prejudiciu, cheltuială (inclusiv cheltuieli de judecată) sau altă răspundere, suferită în vreun fel sau provocată direct sau indirect de Societate că urmare a încălcării sau ignorării de către vizitator a acestor termeni și condiții.


Conexiuni către alte site-uri

Site-ul poate conține anumite conexiuni către pagini de Internet ale unor terțe părți. Prin accesarea conexiunilor către alte site-uri vă asumați răspunderea de a respecta termenii și condițiile ce guvernează site-urile respective. 

Prin acceptarea acestor termeni și condiții acceptați implicit faptul că Societatea nu poate controla, în nici o măsură, conținutul terțelor site-uri. Prin urmare, Societatea nu își asumă nici o responsabilitate față de vizitatori cu privire la informațiile de orice natură conținute pe respectivele site-uri. 

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizată pentru singurul motiv de a veni în ajutorul vizitatorilor Site-ului și nu implică sprijinirea de către Societatea a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri și nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul accesează acele siteuri și le folosește produsele și serviciile exclusiv pe propriul risc.

 

 

Obligatiile si raspunderea proprietarului si administratorului

·         Portalul si serviciile asociate sunt disponibile avand aspectul, structura si continutul decise de proprietar si administrator. Utilizatorii pot face sugestii pentru ameliorarea portalului si a serviciilor, dar SC Dr. Oetker RO SRL nu se obliga sa tina cont de aceste sugestii.

·         SC Dr. Oetker RO SRL nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe servere din orice motive. De asemenea, SC Dr. Oetker RO SRL nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea din cauza intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe portal sau pe alte site-uri aflate in proprietate.

·         SC Dr. Oetker RO SRL nu garanteaza credibilitatea, acuratetea sau caracterul complet al informatiilor publicate de catre utilizatori si nu gireaza in nici un fel parerile exprimate de catre utilizatori.

·         SC Dr. Oetker RO SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

·         Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, SC Dr. Oetker RO SRL nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce pretinde a fi. In eventualitatea unei dispute intre utilizatori, SC Dr. Oetker RO SRL este absolvit de orice raspundere sau despagubire directa sau indirecta, de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

·         Deoarece informatiile publicate de catre utilizatori pe portal pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte sau pot contine inexactitati sau erori, iar SC Dr. Oetker RO SRL nu are obligatia legala de a verifica aceste informatii, acestia nu garanteaza veridicitatea, exactitatea, buna credinta ori caracterul complet ale acestor informatii.

·         SC Dr. Oetker RO SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatii din orice motive tehnice care pot aparea din cauze interne sau externe.

·         SC Dr. Oetker RO SRL nu isi asuma nici o responsabilitate fata de furnizarea unor informatii incorecte, incomplete sau neactualizate pe site-urile sale sau fata de intarzierile care pot aparea.

 

 

PENTRU WEBSITE-URI GLOBALE

Pentru website-urile de produs

Dr. Oetker nu garanteaza faptul că materialele și informatiile din acest website sunt disponibile sau potrivite in toate tarile sau limbile.

Dumneavoastra si Dr. Oetker sunteti de acord ca orice controverse sau pretentii provenind din sau in legatura cu folosirea acestui website vor fi guvernate de catre legea din Romania.

 

Actualizarea avizului legal

Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala. Va rugam sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a va informa asupra acestora si a noilor informatii.

 

Incheierea acordului

SC Dr. Oetker RO SRL isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat conditiile mentionate mai sus.

 

Compensaţie 
Sunteţi de acord ca, pe cheltuială proprie, să despăgubiţi, să protejaţi Societatea, pe angajaţii, agenţii şi reprezentanţii acesteia împotriva oricărei reclamaţii, reclamaţii ipotetice, urmăriri judiciare, acţiuni juridice sau proceduri administrative care derivă din sau este corelată cu utilizarea Site-ului sau accesul la acesta, respectiv din încălcarea prezentei Declaraţii de către dumneavoastră.


Comentarii/Cereri 
Prin accesarea și folosirea Site-ului, confirmați că ați citit și acceptat acești termeni și condiții. Utilizarea Site-ului de către dumneavoastră implică acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții. 

În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, va rugăm încetați navigarea pe acest Site. 

 

 

 

 

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles