



Budinca de cozonac
Ingrediente
- 300g cozonac ,3 oua ,2 galbenusuri ,100 g zahar ,350 ml lapte ,100g stafide ,esenta de rom ,scortiso
Rețete similare
-
Fursecuri sendvis cu inghetata
- - 5.00 -
prajitura ciocolatina
- - 5.00 -
Tort brazilian
- - 5.00
Budinca de cozonac
Mod de preparare
Se unge o forma cu unt si tapetata cu hirtie de copt [de preferat o forma de coroana ]se taie cozonacul in cubulete ,se aseaza in forma cu stafidele inmuiate mai intii in esenta de rom .se amesteca separat ouale ,si galbenusurile cu laptele ,zaharul ,si scortisoara .se omogenizeaza ,se toarna peste cozonac ,si se da la cuptor pe baue de aburi ,ptr 30 min.apoi se lasa 10 min in forma sa se raceasca putin ,se rastoarna pe un platou ,si se tai .
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.