Colac grecesc de Paşte (Tsoureki)

Ingrediente

  • Aluatul dospit:
  • 200 g unt sau margarină
  • 200 ml lapte
  • 750 g făină din grâu
  • 1 cubuleţ Drojdie proaspătă Dr. Oetker
  • 100 g zahăr
  • 2 plicuri Zahăr vanilat Bourbon Dr. Oetker
  • 1 plic Finesse coajă rasă de portocale Dr. Oetker
  • 1 linguriţă anason măcinat
  • 1 priză sare
  • 1 ou (mărime M)
  • 1 albuş (mărime M)
  • În plus, mai aveţi nevoie de:
  • folie de aluminiu
  • Pentru decorare:
  • 1 gălbenuş (mărime M)
  • 1 lingură lapte
  • cca. 2 linguri seminţe de susan
  • 3 ouă fierte tari, vopsite (mărime M)

Rețete similare

Colac grecesc de Paşte (Tsoureki)

de Dr. Oetker
1 oră
1 oră
1426


 

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!
0 stele

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!

Nu există comentarii la această reţetă.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles