Fursecuri de lămâie

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 250 g făină
  • 550 g Amidon fin din porumb Gustin Dr. Oetker
  • 1 vârf de cuţit Praf de copt Original Backin Dr. Oetker
  • 125 g zahăr
  • 1 plic Zahăr vanilinat Dr. Oetker
  • 1 ou (mărimea M)
  • 125 g unt sau margarină moale
  • 2 plicuri Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
  • Siropul:
  • 200 g zahăr pudră
  • cca. 3 linguri zeamă de lămâie
  • Pentru decorare:
  • ornamente din zahăr multicolore
  • migdale mărunţite

Rețete similare

Fursecuri de lămâie

de Dr. Oetker
1 oră
1 oră
1173


 

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!
5 stele

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!

Nu există comentarii la această reţetă.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles