



Eclere
Ingrediente
- mix pentru eclere Dr. Oetker
- 150 ml lapte + 600 ml lapte
- 150 ml ulei + o lingurita de ulei
- 3 oua
- 50ml apa + 30 ml apa
Rețete similare
-
salam de biscuiti cu stafide
- - 5.00 -
Briose cu iaurt si gem de caise
- - 5.00 -
Inghetata de banane
- - 5.00
Eclere
Mod de preparare
In pachetul de Dr. Oetker Mix pentru eclere vom gasi: un plic cu mixul pentru cojile eclerelor, unul pentru crema si mixul pentru glazura.
Pe langa aceste mixuri, mai avem nevoie de:
Pentru aluat:
- 150ml lapte
- 3 oua
- 150 ml ulei
- 50 ml apa
Pentru crema:
- 600 ml lapte
Pentru glazura:
- 30 ml apa rece
- o lingurita de ulei
Mixul si ingredientele pentru cojile de eclere se amesteca cu mixerul timp de 3 minute la viteza cea mai mica.
Rezultatul se pune in sprit si se formeaza cojile - lungi de 10-12cm si late de 2-3cm - in tava, peste o folie de copt.
Se da la cuptor pe treapta cea mi de jos si se lasa 30-35 de minute sau pana cand incep sa se rumeneasca.
Se scot si se lasa la racit.
Mixul pentru crema si laptele se amesteca cu mixerul la viteza mare, tot timp de 3 minute.
Cojile se taie in jumatate si crema se pune intre cele doua jumatati cu o lingurita.
Mixul si ingredientele pentru glazura se amesteca cu o lingura si se toarna peste eclere.
Pofta buna!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!