Tort Diplomat cu double cream

Ingrediente

  • 2 pachete de piscoturi un cocktail de fructe
  • 500 ml iaurt
  • 8-10 linguri de zahar
  • 600 ml double cream
  • un cocktail de fructe (320 gr)
  • un compot de ananas(280 gr)
  • 2 plicuri de Gelatina Dr. Oetker(24 gr)
  • 6 linguri apa
  • ORNAT: 300 ml double cream ,ciocolata, bilute comestibile

Rețete similare

Tort Diplomat cu double cream

de Andreea Denisa Ichim
-
-
1396

 

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!
3 stele

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!

Nu există comentarii la această reţetă.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles