Ingrediente

  • 800gr.faina,10gr.drojdie de bere uscata,250gr.zahar,300gr.lapte dulce,150gr unt topit
  • 1 lingura ulei,4 galbenusuri,1 praf de sare,coaja rasa de lamaie si de portocale,zahar
  • vanilat.pentru unplutura 200gr nuca macinata,1 lingura pudra de cacaua,100gr.zahar
  • pudra,coaja rasa de portocale,1 lingura stafide,2 albusuri.
  • Pentru glazura de cafea:200 gr.zahar pudra,cafea solubila forte concentrata,1 lingura
  • unt pentru decor,50gr zahar pudra,2 linguri zeama de lamaie,150gr alune zdrobite

Rețete similare

Cozonac glazurat

de Maria Tanase
-
-
1219

 

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!
5 stele

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!
Mariana Szarvadi
5

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles