Ingrediente

  • 4 oua,150gr.zahar,1 esenta vanilie,1 praf de scortisoara macinata,nucusoara,150gr.
  • faina,100gr. nuci macinate,1 praf de sare,1 praf de copt,2 morcovi rasi.
  • 300ml. apa,200gr.zahar,1 esenta portocala.
  • Pentru umplutura si decor 500gr.frisca lichida,jumatati de miez de nuca,1/2 cana miez
  • de nuca zdrobit.

Tort cu nuca

de Maria Tanase
-
-
1083

 

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!
0 stele

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!

Nu există comentarii la această reţetă.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles