PRAJITURA CU BANANE SI CIOCOLATA de post

Ingrediente

  • 5 banane fara coaja
  • 300 g ciocolata
  • 280 g faina
  • 75 ml apa minerala
  • 2 lg ulei
  • 1 lgt rasa de praf de copt
  • umplutura
  • 250 g gem de prune
  • glazura
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 3 lg ulei
  • decor:
  • 60 g zahar tos

Rețete similare

PRAJITURA CU BANANE SI CIOCOLATA de post

de Madalina Andrada Husasan
-
-
2302

 

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!
5 stele

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!

Nu există comentarii la această reţetă.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles