



Ingrediente
- 200 grame lapte praf
- 100 grame cacao
- 500 grame zahar
- 150 grame unt
- 50 grame alune
- 50 grame miez de nuca
- 50 grame stafide
- 150 ml apa
Rețete similare
-
Paleuri cu crema
- - 5.00 -
VISINE PT PRAJITURI [CIRESE ] CONSERVATE
- - 5.00 -
Gogosi in sos caramel
- -
CIOCOLATA DE CASA
Mod de preparare
Untul,tinut in prealabil la temperatura camerei se amesteca cu laptele praf si cacaoa pana devine o pasta omogena.Separat,intr-un vas se fierb 150 ml de apa cu zaharul,pana cand se leaga ca si la dulceata,apoi se lasa putin la racorit.Siropul de zahar se toarna putin cate putin peste compozitia de unt si cacao,amestecand incontinuu pana devine o crema,apoi se adauga alunele,miezul de nuca taiat si stafidele.Crema de ciocolata se pune in tava unsa in prealabil cu ulei,dupa care se pune la rece 4-5 ore.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.