



Prajitura zi si noapte de post
Ingrediente
- 300 ml apa minerala
- 250 gr zahar
- 150 ml ulei
- 350 gr faina
- esenta de rom
- 3 linguri cacao
Rețete similare
-
Prajitura cu lichior de cirese
- - 5.00 -
Piure de fructe
- - 5.00 -
Mucenici de post
- -
Prajitura zi si noapte de post
Mod de preparare
Se dizolva zaharul in apa, se adauga uleiul, esenta, iar la final, faina amestecata cu praful de copt.
Se amesteca bine pana cand se obtine un aluat uniform.
Se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu faina si se toarna jumatate din compozitie. Restul se amesteca cu cacao si se toarna peste aluatul alb.
Deasupra se presara nuci taiate .
Prajitura se coace in cuptorul deja incins, timp de 25-30 minute(depinde de cuptorul fiecaruia)
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.