Tort diplomat cu piersici

Ingrediente

  • Pt Blat: 6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, esenta de vanilie.
  • Pt Crema: 3 oua, 200 gr. zahar, 500 ml frisca, 2 plicuri gelatina,
  • 1 plic zahar vanilat, piersici din compot
  • Pt sirop: 200 gr zahar, 200 ml apa, coaja rasa de lamaie
  • Decor: frisca si fructe

Tort diplomat cu piersici

de Daniela Antonescu
-
-
3838

 

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!
0 stele

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!

Nu există comentarii la această reţetă.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles