



Ingrediente
- 3 oua,10 linguri de zahar,12 linguri de lapte,1 pliculet de praf de copt Dr. Oetker
- 1 lingurita de bicarbonat de sodiu stins in esenta de vanilie,faina,14 linguri de ulei
- branza dulce 500 g,200 g branza sarata de vaca
Rețete similare
-
Briose cu mere si scortisoara
- - -
placinta de dovleac
- - 5.00 -
Chec cu cirese
- -
Placinta cu branza super-rapida
Mod de preparare
In bolul de mixer se amesteca ouale cu zaharul,pana se omogenizeaza perfect,apoi se adauga laptele treptat,urmat de faina in asa cantitate cat aceasta compozitie sa aiba consistenta unei smantani mai groasa care curge, Acum vine randul uleiului amestecat tot asa treptat,urmat de praful de copt de excelenta calitate DR,OETKER,si bicarbonatul de sodiu stins in prealabil in esenta de vanilie dupa gust ca si cantitate, Se amesteca branza dulce cu cea sarata faramitzata cu furculita putin si se incorporeaza in aluatul obtinut usor cu o lingura.Se pune in tava de copt unsa cu ulei sau pe hartie de copt si se da la cuptor pana se rumeneste si creste frumos.Dupa ce se racoreste se taie patratele si se pudreaza cu zahar pudra. mmmmmmmmmm gustoasa si aromata!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!