



Prajitura Rigoletto
Ingrediente
- le gasiti in modul de preparare
Rețete similare
-
Prajitura Inimioare dulci
- - 5.00 -
Budinca cu prune
- - 5.00 -
prajitura cu fructe
- - 5.00
Prajitura Rigoletto
Mod de preparare
Blatul:
7 oua, 7 linguri de zahar, 7 linguri de faina, o lingura de cacao si un praf de copt
se pun în tava si se coace la foc potrivit.
Crema:
500 ml lapte, o budinca de vanilie se fierb pe foc. Când este rece se adauga esenþa
migdale si 300 gr unt.
Aranjare:
Blatul copt se taie în doua, jumatate de crema se pune la mijloc si cealalta
jumatate deasupra.
Se orneaza cu ciocolata topita.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!