



Ingrediente
- 4-5 inimioare de porc(mai mici),4-5 cepe,4-5 linguri de pasta de gogosar cu ardei kapia
- 4-5 linguri de ulei de masline,sare,piper,cimbru,coriandru,busuioc,vegeta
Rețete similare
Tocanita de inimioare de porc
Mod de preparare
Se spala inimioarele si se pun la fiert in apa rece cu sare.
Ceapa se curata ,se spala si se taie rondele subtiri.
Dupa ce inimioarele s-au fiert,se lasa la racit,dupa care se taie cubulete mai mari.
Ceapa se caleste putin, adaugam inimioarele cubulete , uleiul si continuam frigerea.Cand ceapa
s-a inmuiat bine,adaugam pasta de gogosar,sare,piper ,cimbru,coriandru,busuioc,vegeta si mai
fierbem 15 minute.Tocanita este gata.O putem servi alaturi cu o garnitura de piure de cartofi,pilaf
de orez sau cu alte garnituri dupa preferinta.
Pofta buna!
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.