



Salam de biscuiti (de post) de post
Ingrediente
- 800 gr biscuiti
- 200 gr margarina
- 200 gr zahar
- 200-250 ml apa
- esenta de rom Dr. Oetker
- 3-4 linguri cacao
- 100 gr rahat
- 100 gr stafide
- zahar vanilat Dr. Oetker
- 50 ml cafea
Rețete similare
-
Compot de zmeura
- - 5.00 -
Briose de post cu stafide si fulgi de migdale
- - 5.00 -
Rulada de biscuiti
- - 5.00
Salam de biscuiti (de post) de post
Mod de preparare
Biscuitii i-am rupt in bucati mici. Apoi am facut compozitia lichida.
Am pus apa la fiert, am adaugat zaharul si zaharul vanilat si am amestecat pana s-a topit.
Am adaugat margarina taiata cuburi mici, cacao si cafea.
Cand acestea s-au topit am pus rahatul taiat cuburi, stafidele si esenta de rom.
Am oprit focul si am adaugat compozitia lichida peste biscuiti.
Am amestecat bine compozitia, am lasat aproximativ 10 minute in bol, apoi am asezat compozitia in folie transparenta. Din compozitie mi-au iesit 3 folii medii de salam de biscuiti.
Am pus la frigider cel putin 3-4 ore inainte de servire.
Pentru felii perfect taiate, umeziti cutitul inainte de a taia.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.