



Saratele de casa
Ingrediente
- -300- 350 g faina , 300 g branza sarata, branza de vaci sau telemea
- 50 ml lapte ,3 oua , 1 lg otet,
- 100g margarina
- Pentru uns : galbenus, seminte de mac, chimen sau susan
Rețete similare
-
Chec simplu cu cacao
- - 5.00 -
Friganele cu topping de afine
- - -
Halva de gris
- - 5.00
Saratele de casa
Mod de preparare
Am batut ouale cu lg otet , apoi am pus restul de ingrediente ,rezultand un aluat elastic .L am vidat in folie si l am dat la rece 30 min.
Se intinde foaia din aluat se unge cu galbenus, se presara susan mac , ( dupa preferinte se poate pune si branza rasa sau cascaval , am incercat si asa dar mi le a intarit mai mult decat trebuia si am renuntat ) se taie cu rola se da la cuptor aproximativ 20 -25min ,pana devin aurii.
Sa aveti pofta ,daca le incercati!!
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.