



Ciocolata de casa in doua culori
Ingrediente
- 225 gr unt ,
- 360 lapte praf ,
- 6 linguri cacao ,
- 1 fiola esenta de rom ,
- 1/2 fiola esenta de vanilie ,
- 300 gr zahar ,
- 150 ml apa
Rețete similare
-
martipan
- - 5.00 -
Prajitura cu mere
- - 5.00 -
PAPANASI FIERTI
- - 5.00
Ciocolata de casa in doua culori
Mod de preparare
Se pune int-o craticioara 50 ml apa cu 100 gr zahar si se pune pe foc.
Cand zaharul s-a topit se adauga 75 gr unt.
Cand untul s-a topit se adauga 3 linguri cacao si 1/2 fiola esenta de rom. Se ia de pe foc si se adauga 130 gr lapte praf.
Se pune intr-o tava mica si se lasa la racit 10 minute , timp in care se prepara ciocolata alba.
Se pune pe foc la fel ca la cea neagra, apa cu zaharul, cand s-a topit zaharul se adauga untul si esenta de vanilie. Se ia de pe foc si se adauga 100 gr lapte praf.
Se toarna peste ciocolata neagra din tava si se lasa la racit pana se face a doua portie de ciocolata neagra la fel ca si prima.
Se toarna aceasta peste ciocolata alba si se lasa sa se raceascaò

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.