



Ingrediente
- praf copt un pliculet
- 100 gr unt
- 4 oua
- 150 gr zahar
- 200 gr faina
- 3 pere
- coaja lamaie
Rețete similare
-
piure de castane
- - 5.00 -
prajitura cu finety
- - 5.00 -
alba ca zapada
- -
Prajitura cu pere
Mod de preparare
Albuşurile se bat bine cu zahărul, adăugăm apoi gălbenuşurile, făina în ploaie şi o încorporăm uşor, esenţa de vanilie şi praful de copt stins într-o lingură de suc de lămâie.
Tapetăm tava de cozonac cu hârtie de copt, punem compoziţia şi apoi perele tăiate cubuleţe.
Dăm la cuptor, la foc mediu, 30-55 de minute până când scobitoarea anunţă că e gata şi lăsăm să se răcească un pic înainte de a tăia feliile şi a le pudra cu zahăr vaniliniat.
pofta buna!
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.