



Spuma de ciocolata
Ingrediente
- 250 ml de smantana dulce pentru frisca
- 150 gr de ciocolata amaruie
- 2 oua
- :2 linguri de zahar fin
Rețete similare
-
Ciocolata
- - 5.00 -
Budinca rapida
- - -
Trigoane rapide cu fructe
- - 5.00
Spuma de ciocolata
Mod de preparare
Spuma de ciocolata se prepara foarte rapid. Mai intai separi albusurile de galbenusuri. Smantana dulce si ciocolata rupta bucatele se topesc la baie de aburi, amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn. Cand toata ciocolata s-a topit, adaugi galbenusurile si mai lasi pe foc cam un minut, continuand sa amesteci. Lasi compozitia sa se raceasca vreo 10 min. Albusurile le bati spuma, impreuna cu zaharul, ca pentru bezea si le adaugi peste compozitia de ciocolata si galbenus, tot cu o lingura de lemn, amestecand de jos in sus, printr-o miscare de rasturnare a compozitiei dinspre fundul vasului spre marginea lui, pentru o mai buna ”aerare” a cremei.Servesti abia dupa ce ai lasat-o la frigider pentru macar 3-4 ore.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.