



Tarta cu fructe
Ingrediente
- Foaie:- 225 g faina;
- - 150 g unt;
- - 75 g zahar ;
- - 1 albus.
- Umplutura:
- - 1 plic si jumatate de budinca de vanilie de la Dr. Oetker;
- - 550 ml lapte;
- -300 g capsuni
- - 100 g ananas;
- - 1/2 plic gelatina de la Dr. Oetker.
Rețete similare
-
Tort cu crema de lamie
- - 5.00 -
Piersici coapte
- - -
Orez cu kiwi
- - 5.00
Tarta cu fructe
Mod de preparare
Foaia:
1.Se amesteca zaharul cu untul apoi se pune faina, se framanta pana se incorporeaza, iar la sfarsit se pune albusul pentru a obtine o coca omogena.
2.Coca se da la frigider 30 de minute invelita in folie de plastic.
3.Se unge cu grasime forma de tarta.
4.Se intinde coca, se pune in forma si se mai da la frigider inca 20–30 minute.
5.Se da drumul la cuptor.
6.Se coace aproximativ 30 de minute.
7.Verificati dupa 20 de minute daca este gata.
Umplutura:
8.Se face budinca conform instructiunilor de pe cutie, in loc de 750 ml puneti 550 ml delapte. 9.Uitati-va daca trebuie sa puneti zahar.
10. Se toarna sarlota calda in crusta si se lasa sa se racesca.
11.Daca aveti posibilitatea puteti s-o lasati peste noapte la frigider, fara fructe.
12.Se taie fructele si se aranjeaza dupa peferinta.
13.Se pensuleaza cu gelatina aproape rece.
14.Se poate servi si cu frisca.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.