Tort din foi de pandispan cu fructe de padure

Ingrediente

  • Pentru foile de pandispan
  • 250g zahar pudra
  • 8 oua medii
  • 250g faina alba
  • 50g unt
  • Pentru umplutura:
  • 500ml frisca lichida(din smantana) batuta
  • 2lg zahar vanilat (bourbon)
  • fructe de padure (dupa gust)
  • zahar pudra pentru decor

Tort din foi de pandispan cu fructe de padure

de Gabriela Roxana Lazaroiu Andries
-
-
1479

 

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!
0 stele

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!

Nu există comentarii la această reţetă.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles