



Salata exotica de post
Ingrediente
- 3 pepeni galbeni, 1 cutie fructe exotice din compot, 1 kiwi, 1 mandarina, 1 banana,
- 150 ml vin alb de calitate, 30 ml votca,
- 5-6 picaturi esenta rom Dr. Oetker, topping
Rețete similare
-
Cocktail de capsuni
- - 5.00 -
Smoothie Racoritor
- - -
CIOCOLATA
- -
Salata exotica de post
Mod de preparare
Se aleg 2 pepeni galbeni, medii si foarte bine copti. Se spala si se sterg. Se taie in jumatate in asa fel incat sa formati 4 cupe. Daca nu stau, se taie la baza putin din coaja. Se curata de seminte. Al treilea pepene se curata, iar miezul se taie cubulete. Intr-un castron se amesteca compotul de fructe exotice (ananas,mango,etc.), banana taiata rondele, kiwi-ul taiat cuburi, feliile de mandarina, cuburile de pepene, vinul, votca si esenta. Se lasa cam 10-15 min, pana lasa zeama si se patrund fructele, apoi se pune compozitia in cupele de pepene galben.
Se serveste rece, ornata cu topping si eventual frisca. Pentru efect se adauga umbrelute de hartie.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.