Baclava turceasca traditionala

Ingrediente

  • - 1 pachet foi de placinta subtiri (se acopera cu un prosop umed pana la folosire)
  • - 200 g unt ( 82% grasime )
  • Pentru umplutura: - 125 g fistic
  • - 125 g nuca
  • - 100 g migdale
  • - (1/4 cana) zahar
  • - 1 lingurita scortisoara
  • - 1/4 lingurita nucsoara
  • - 1/4 lingurita cuisoare praf
  • Pentru sirop: - 300 g miere
  • - 150 g zahar
  • - sucul de la 1 lamaie

Rețete similare

Baclava turceasca traditionala

de Ionut-Adrian Visan
-
-
4650

 

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!
5 stele

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!

Nu există comentarii la această reţetă.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles