Prajitura dobos

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 600 g faina
  • 2 oua mari
  • 60-70 g margarina
  • 80 g zahar pudra
  • 1 lingurita bicarbonat
  • un virf de cutit de sare
  • lapte cit cuprinde(cca 150-200 ml)
  • 1 lingurita coaja de lamiie
  • Pentru crema:
  • 175 g faina
  • 200 g zahar
  • 1 l lapte
  • 100 g unt
  • 4 linguri zahar
  • 1,5-2 linguri de Ness
  • 2 plicuri zahar vanilat

Prajitura dobos

de Doina-Georgeta Dinu
-
-
4739

 

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!
5 stele

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!

Nu există comentarii la această reţetă.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles