Tort de ciocolata cu cocos

Ingrediente

  • Pentru blatul de ciocolata: 113g unt nesarat, la temperatura camerei
  • 390g zahar tos
  • 11g ciocolata amaruie
  • 4 oua
  • 106g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • un varf de sare
  • 240g lapte de cocos
  • 1 lingurita esenta de cocos
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • Pentru crema de cocos: 120g unt
  • 14g faina
  • 1 lingurita esenta de nuca de cocos
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 1 lingurita lapte de cocos
  • un varf de sare
  • 220g zahar pudra
  • 190g crema de branza fina

Tort de ciocolata cu cocos

de Nicolae Bogdan Visan
-
-
939

 

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!
5 stele

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!

Nu există comentarii la această reţetă.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles