



Cupcakes cu glazura de ciocolata
Ingrediente
- 140g unt 100g zahar fin coaja rasa de la 1/2 lamaie 140g faina amestecata cu 1 lingurita praf de cop
Rețete similare
-
Inghetata cu capsuni
- - 5.00 -
Tort cu ciocolata si migdale
- - 5.00 -
Prajitura turceasca cu iaurt si sirop de citrice
- - 5.00
Cupcakes cu glazura de ciocolata
Mod de preparare
Mod de preparare
1. Se incinge cuptorul la 180°C si se pun forme de hartie intr-o tava de briose.
2. Se bat untul si zaharul intr-un bol mare, cu o lingura de lemn pana cand compozitia devine moale.
Apoi se adauga coaja de lamaie si se incorporeaza usor si ouale, se adauga faina si se amesteca bine.
3. Se pune amestecul in forme si se coc timp de 20 de minute pana ce scobitoarea infipta in centrul briosei iese curata. Se lasa la racit.
4. Ciocolata maruntita, smantana si zaharul se incalzesc treptat amestecand, pana cand ciocolata se topeste si se obtine o glazura omogena.
5. Se orneaza briosele cu glazura si cu ornamente de prajituri (optional).

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.