Ingrediente

  • 10 oua
  • 300 g zahar
  • 125 ml ulei
  • 200 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita de otet
  • 100 ml lapte
  • 300 g miez de nuca
  • 1 borcan(400 g) gem de prune
  • 50 g ciocolata neagra si 2 linguri cacao pentru decor
  • cate 1 lingura ulei si faina pentru tava.

Rețete similare

Prajitura cu nuca,bezea si ciocolata

de Elena Neacsu
-
-
1233

 

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!
5 stele

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!

Nu există comentarii la această reţetă.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles