Amandine

Ingrediente

  • Blat:
  • 6 oua,
  • 6 linguri de apa rece,
  • 300 g zahar
  • 250g faina+50g cacao
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat si esenta de rom
  • Crema:
  • 1/2 l lapte,
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri de faina
  • 6 linguri zahar
  • 4 linguri cacao
  • 150g unt sau margarina
  • 2 linguri zahar pudra
  • Sirop:(de zahar ars)
  • 8 linguri zahar,
  • 3 cani apa
  • Glazura:
  • 200 ciocolata
  • 75 ml frisca lichida

Amandine

de Carmen Andries
-
-
5017

 

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!
5 stele

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!
Maria Iordache
prajitura mea preferata 5 briose!!!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles