



Ingrediente
- 2 l margarina
- 2 oua
- 100g zahar
- 100ml sm
Rețete similare
-
Biscuiti
- - 5.00 -
Briose cu gem de capsuni
- - -
Placinta cu mere
- - 5.00
Prajitura cu br
Mod de preparare
Margarina se freacă spumă cu zahărul şi smântâna apoi se pun ouăle praful de copt stins, se amestecă bine cu mixerul, se adaugă coaja de lamâie şi apoi faina până devine o compoziţie lichidă puţin mai tare ca şi la blat.
Brânza se freaca cu zahărul şi apoi se pun gălbenuşurile de ou iar albuşurile se bat spumă cu vanilia după care se pune peste brânză, se amestecă uşor adăugând grişul şi scorţişoara, iar la final stafidele.
Într-o tavă peste hârtia de copt se pune cu o lingură jumate compoziţia de aluat apoi se asează brânza în strat uniform şi deasupra restul de aluat. se coace la foc potrivit 50minute după care se pudrează cu zahăr.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!