



Tort diplomat
Ingrediente
- piscoturi 500 ml lapte 5 galbenusuri 4 linguri amidon 100 g zahar zahar vanilat
- 500 ml frisca 2 plicuri gelatina ananas rondele kiwi compot de ananas
Rețete similare
-
Tort racoros cu fructe
- - 5.00 -
Crema de avocado
- - -
Cocktail de capsuni
- - 5.00
Tort diplomat
Mod de preparare
CREMA-laptele il punem la fiert,galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul,cand s-a topit adaugam amidonul si omogenizam,
Cand laptele incepe sa fiarba adaugam peste galbenusuri treptat,si amestecam dupa care turnam compozitia in vasul in care am fiert laptele,punem pe foc amestecand continuu pana se ingroasa bine,oprim focul si lasam sa se raceasca,
Plicurile de gelatina se pune intr-un vas,adaugam apa cat sa acopere si lasam 5 min dupa care se dizolva pe baie de aburi,dupa ce sa dizolvat amestecam cu crema de galbenusuri,dam la frigider pana ce se raceste
Frisca o mixam bine dupa care adaugam crema racita,adaugam bucati de anans si amestecam
Intr-o tava cu pereti detasabili,se tapeteaza cu folie alimentara,adaugam piscoturi care le-am trecut prin compot,adaugam pe margini felii de anas dupa care adaugam crema,acoperim tava cu folie alimetara si dam la rece cca 2-3 ore(sau peste noapte)
Decoram cu frisca si kiwi

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!