



Prajitura cu foi de napolitana
Ingrediente
- pt foi 4 oua,4 linguri apa,cite 8 linguri zahar si de fainasi 2 foi de napolitana
- pt crema1:300g zahar,250g margarina,250g nuca macinata
- pt crema2:4oua,8 linguri zahar,2 linguri cacao,1 plic de capuccino,250g margarina
- pt glazura:50g ciocolata menaj
Rețete similare
-
Prajitura marmota
- - 5.00 -
Crema pasticcera
- - 5.00 -
Desert racoros cu visine
- - 4.20
Prajitura cu foi de napolitana
Mod de preparare
Mixezi ingredientele pt foi si omogenizezi compozitia.Inparti aluatul moale in 2 parti si le coci intr-o tava de 25-35cm tapetata cu hirtie de copt la foc mediu.Pt crema , caramelizezi putin zaharul si il amesteci cu margarina.Amesteci pina obtii o pasta omogena,in care incorporezi nuca macinata.Unpli foile de napolitana cu crema si presezi usor Pt crema2 se fierbe la bain-marie ingredientele mai putin margarina. Margarina o freci spuma si o incorporezi treptat in crema deja racita .Asezi pe o planseta o foaie coapta rece si o ungi cu1/2din crema 2,suprapui cu foile de napolitana unplute anterior cu crema 1,apoi peste napolitana pui si 1/2 restu de crema ramasa Si peste crema venim cu foaia ramasa.Decorezi cu ciocolata topita la bain-marie sau cu glazura de cacao.Proportionezi prajitura dupa ce ai pastrato in frigider cel putin 8 ore

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!