



Ingrediente
- 450 gr faina
- 200 gr margarina
- 6 ling smantana
- 300 gr mac
- 300 gr zahar
- 250 ml lapte
- 2 oua
Rețete similare
-
Baclava
- - -
chec cu mac
- - 5.00 -
- - 5.00
Prajitura cu mac
Mod de preparare
Se face un aluat din 450 gr faina,200 gr margarina si 6 ling smantana care se imparte in doua.
300 gr mac se macina si se fierbe in 250 ml lapte +300 gr zahar.Cand e rece putin se amesteca cu 2 albusuri batute spuma.
Intr-o tava unsa si tapetata se aseaza prima foaie,se pune macul,cea de-a doua foaie si se unge cu 2 galbenusuri.Se inteapa din loc in loc cu furculita.Se coace la foc moderat in jur de 40 minute.Calda se pudreaza cu zahar pudra.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!