



Ingrediente
- 1 pachet foi de cremes
- CREMA:120 grame faina
- 200 grame unt
- 1 l lapte
- 8 oua
- 300 grame zahar
- 2 plicuri zahar vanilat
Rețete similare
-
Prajitura cu rom
- - 5.00 -
CHEC CU MIERE SI CACAO
- - 5.00 -
CREMES
- - 5.00
CREMES
Mod de preparare
Se amesteca galbenusurile cu zaharul si un praf de sare,apoi se adauga treptat laptele si faina.Se pune vasul pe o oala cu apa fierbinte si se amesteca pana cand se ingroasa.Se lasa sa se raceasca.Intre timp se bate untul spuma iar separat se bat albusurile cu zaharul vanilat.Toate acestea se amesteca usor rezultand crema pentru cremes.Se tapedeaza o tava cu hartie de copt sau celofan,se pune o foaie de cremes,se intinde crema si se acopera cu cea de a doua foaie.
Se lasa prajitura la frigider pana a doua zi.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.