Ingrediente

  • 145 g de unt nesarat, la temperatura camerei,
  • 75 g de zahar pudra, cernut
  • 1 / 4 ceasca de migdale de sol,
  • 1 / 4 lingurita de sare
  • 1 / 4 lingurita de extract de vanilie
  • 1 ou mare, la temperatura camerei
  • 245 g faina.
  • Pentru umplutura:
  • 150 g de rubarba, tocata aproximativ,
  • 50 g de zahar brun
  • sucul de la o jumatate de lamaie,
  • 200 g de ricotta,
  • 55 g de zahar pudra
  • 1 ou,
  • 1 lingurita de extract de vanilie,
  • 300 g de capsuni, feliate
  • glazura de zahar.

Rețete similare

Tarta cu rubarba, capsuni si ricotta

de Ana Maria Lazar
-
-
1853

 

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!
0 stele

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!

Nu există comentarii la această reţetă.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles