



Ingrediente
- 500 gr faina
- 2 galbenusuri,100 gr unt
- 150 gr zahar
- 200 ml smantana
- 1 cana lapte
- 1 cub drojdie
- 1 pachet margarina+ 200 gr zahar pudra
Rețete similare
-
Dovleac
- - 5.00 -
Negrese
- - -
Chec pufos cu cacao
- -
Cuib de viespi
Mod de preparare
Faina se pune pe blatul de lucru iar in mijloc se pune untul(se poate si untura),galbenusurile,smantana si zaharul si se framanta cu laptele in care am inmuiat drojdia.Aluatul se framanta bine,(buna dadea cu el de masa),si se lasa se se odihneasca 30 minute.Se intinde apoi o foaie cat de subtire si se unge cu margarina frecata spuma cu zaharul.Se ruleaza si se taie bucati de aprox 3 cm care se aseaza in tava cu taietura in sus.se mai lasa putin in tava sa creasca si apoi se dau la copt.Se tin cam 20 minute.Dupa ce sunt scosi din cuptor se stropesc bine cu lapte indulcit.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!