



Ingrediente
- 250g unt/margarina, 2-3 oua, 200g zahar, 1 praf de copt, 3-4 linguri gem, 150g nuca,
- coaja de la o lamaie
Rețete similare
-
Tavalita
- - 5.00 -
Tarta cu prune si ghimbir
- - 5.00 -
Desert cu capsuni
- - 5.00
Prajitura Krista
Mod de preparare
Se freaca untul cu zahar si se adauga galbenusurile, faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se rade o treime din coca intr-o tava unsa si tapetata cu faina, deasupra se pun albusurile batute spuma in care s-au incorporat gemul si nuca, peste care se rade restul de coca. Se coace pana se dezlipeste de pe marginile tavii
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!