



Ingrediente
- 6 oua, 200g zahar,100g faina, 50 ml ulei, 3 linguri de cacao, 1 praf de copt, 2 pere
Rețete similare
-
Cozonac la tava cu prune
- - 5.00 -
Prajitura cu mere si scortisoara
- - 5.00 -
Placinta cu mere
- - 5.00
Chec de ciocolata cu pere
Mod de preparare
Se bat spuma albusurile ,se adauga zaharul treptat, o llingura se pastreaza pentru galbenusuri.Separat se freaca galbenusurile cu lingura de zahar si uleiul. Se amesteca cele 2 compozitii, se adauga in ploaie faina cernuta cu cacao si praful de copt. Se curata perele de coaja si seminte si se taie in felii.2 felii se tai cubulete si se amesteca in aluat.Aluatul se toarna intr-o tava de cozonac unsa si tapetata cu faina.Deasupra se aseaza feliile de pere si apoi se baga la cuptorul incins.Se coaza la 40-45 de min.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!