



Ingrediente
- 250 gr branza de vaci
- 4 linguri faina
- 4 linguri gris
- 1 ou
- 2 linguri zahar
- o cana mare smantana
- 4 linguri sirop de fructe
- jumatate lingurita sare
- un varf cutit de bicarbonat
Rețete similare
-
Cuib de viespi
- - 5.00 -
Prajitura cu mere
- - 5.00 -
CORNULETE CU GEM
- - 5.00
PAPANASI FIERTI
Mod de preparare
Amestecati branza impreuna cu faina, grisul, bicarbonatul, zaharul, oul si sarea. Din compozitia asta puneti la fiert luand cu ligurita.Inmuiati untul si amestecati-l cu zaharul vanilat. Lasati papanasi la fiert 15 minute dupa care ii scoateti si puneti deasupra untul aromat si seriviti-i cu smantana si sirop.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!