



Capsuni trase in ciocolata
Ingrediente
- 75 g ciocolata amaruie
- 1 lingurita unt
- unt pentru uns folia de aluminiu
- 500 g capsuni mari cu frunzulite
Rețete similare
-
Salata de piersici
- - 5.00 -
Inghetata cu lamaie si cocos
- - -
Cheesecake cu ananas
- -
Capsuni trase in ciocolata
Mod de preparare
Se toaca ciocolata.Apoi se aseaza, pentru bain-marie, doua craticioare una in alta, iar in cea de jos se da apa in fiert. Se reduce focul si se topesc untul si ciocolata in vasul superior.
Se amesteca in ciocolata pana devine omogena. Se iau vasele de pe foc si se lasa unul in altul ca sa nu se intareasca ciocolata.
Se tapeteaza un fund de lemn cu folie de aluminiusi se unge cu unt. Se spala capsunile si se sterg. Setoarna ciocolata fluida intr-un castronel. Se ia cate o capsuna, se tine de codita si s scufunda pana la jumatate in ciocolata. Surplusul de ciocolata se scurge, iar capsunile se aseaza pe fund.
Se racesc capsunile circa 15 minute, pana cand se intareste ciocolata de pe ele.Se aseaza pe o farfurie si pot fi servite.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!