



CORNULETE CU GEM
Ingrediente
- 1 kg faina
- 4 oua
- 1 lingura zahar tos
- 1 cub drojdie
- 1 lingurita otet
- 1 lingura ulei
- 400 grame gem
- 1 pachet unt
- 1 cana lapte
- 1 esenta rom
- 1 lingurita sare
- 5 linguri zahar pudra
Rețete similare
-
Placinta cu mere
- - 5.00 -
SIROP DE MERE
- - 5.00 -
Chec umed cu cicolata
- - 5.00
CORNULETE CU GEM
Mod de preparare
Topiti untul si dizolvati drojdia in laptele caldut unde puneti zaharul tos si o lingura faina.Amestecati in faina cernuta sarea, ouale, untul topit, esenta de rom, otetul si drojdia amestecata in lapte. Trebuie sa devina un aluat elastic, lasati la dospit 1 ora. Dupa care taiati patratele pentru a face cornulete. Puneti o foaie de copt in tava unsa cu putin ulei si coaceti cornuletele aproximativ 15-20 minute la 170 grade. La sfarsit puneti zaharul pudra deasupra.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!