



Ingrediente
- 700 g biscuiti,1 borcam de 720 g compot de pere,50 ml rom,400 g urda,150 g zahar,
- 1 budinca,200 ml lapte.
Rețete similare
-
Prajitura Frantuzeasca
- - 5.00 -
PRAJITURA CU FOAIE DE BEZEA
- - 5.00 -
Cornulete glasate cu ciocolata
- - 4.80
Sarlota cu pere
Mod de preparare
Pe un platou se pun biscuiti,se stropesc cu compot de pere si rom,se taie perele felii subtiri,se pun peste biscuiti,apoi se face o crema din urda si zahar si se pune peste pere.Apoi iar biscuiti,prere,urda si biscuiti.Deasupra se pune crema de budinca dupa ce a fost fiarta si racita.Se da la rece.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.