Ingrediente

  • Aluat: 1 cana zahar
  • 1 cana nuca macinata
  • 1/2 cana ulei
  • 3 linguri de cacao
  • 2 cani faina
  • 1 cana apa
  • 1 lingurita praf de copt
  • 50 g stafide
  • 1 borcan de gem (aprox 300 g)
  • Glazura: 3 linguri apa
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 3 linguri margarina.

Rețete similare

Negresa cu gem de post

de Gabriela Rosu
-
-
1565

 

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!
5 stele

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!

Nu există comentarii la această reţetă.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles