



Tort racoros cu fructe
Ingrediente
- 1 pumn fulgi de cocos 230 gr biscuiti 1 buc. pepene galben (cateva felii)
- 1 buc. mango (cateva felii) 200 ml suc de fructe 150 gr unt
- 15 gr gelatina 500 gr capsuni 3 lingura zahar brun
- 200 ml smantana 500 gr branza proaspata de vaci
Rețete similare
-
Pere cu sos de ciocolata
- - -
Prajitura exotica
- - 4.92 -
Placinta foietaj cu nuca
- -
Tort racoros cu fructe
Mod de preparare
Blatul acestui tort este din biscuiti cu fulgi de cocos.
Biscuitii se zdrobesc, iar untul se topeste, dupa care se amesteca impreuna cu un pumn de fulgi de cocos. Acesta va fi asa zisul blat.
Intr-o forma rotunda de tort cu pereti detasabili se aseaza biscuitii inmuiati in unt si se da tava la frigider pentru o jumatate de ora.
Gelatina se inmoaie. Branza de vaci se amesteca cu smantana, zaharul si sucul de fructe. Capsunile se taie felii potrivite si se adauga la compozitia de branza si smantana impreuna cu gelatina. Se aseaza crema peste ”blat” si se da tortul la frigider pentru cateva ore (minim 3).
Se taie bucati de mango, felii de pepene si felii de capsuni si se orneaza tortul. Se presara de asemenea, fulgi de cocos.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!