



Langosi de post de post
Ingrediente
- 250 ml apa
- 40 ml ulei
- 500g faina
- 1 lingurta sare
- 3- 4 linguri de zahar
- 1 plic zahar vanilat
- 1 cub de drojdie si ulei pentru prajit
Rețete similare
-
Budinca de p
- - 5.00 -
gogosi cu gem
- - -
Dovleac la cuptor cu scortisoara si nucsoara
- - 4.93
Langosi de post de post
Mod de preparare
Framanta aluatul si lasa-l la dospit acoperit cu un prosop curat (intr-un loc ferit de curent) pentru 40 de minute.
Dupa ce a crescut pune-l pe masa unsa cu un strop de ulei si imparte-l in 10 bucati egale. Cu mana unsa cu ulei se intinde aluatul subtire. Pune-le la prajit in ulei incins, pe focul mare. Atentie sa nu le arzi, caci se prajesc foarte repede.
Le scoti pe hartie absorbanta.
Le poti servi cu dulceata sau pudrate cu zahar.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.