



Saratele de post de post
Ingrediente
- 200g faina
- 6 linguri de ulei de masline
- 6 linguri de apa
- sare
- mac
- susan si chimen
Rețete similare
-
Prajitura cu foi de napolitana
- - 5.00 -
PRAJITURELE DE POST CU NUCA SI CAFEA
- - -
Fursecuri
- - 5.00
Saratele de post de post
Mod de preparare
Amesteca faina cu uleiul si pune treptat apa. in functie de faina, s-ar putea sa nu intre toata apa sau uleiul.
intinde o foaie potrivit de groasa si tai-o fasii. Pensuleaza-le cu putina apa si presara peste ele mac, susan sau chimen, in functie de preferinte.
Coace-le in cuptorul preincalzit, la foc mediu aproximativ 10-15 minute pana prind o culoare aramie.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.