Ingrediente

  • - 1 1/2 cana faina
  • - 1 1/2 cana zahar
  • 1 cana de lapte
  • - 1 cana de ulei
  • - 5 oua
  • - 3-4 linguri de cacao (am pus tot pachetul, daca tot e negresa, pai atunci sa fie neagra)
  • - 6 linguri de nuca macinata
  • un plic de zahar vanilinat
  • - un plic de praf de copt
  • 1/4 lingurita de sare (nu am pus deloc)
  • - o cana plina cu bucati mari de nuca
  • - 3 linguri gem de visine

Negresa insiropata

de Nicolae Badea
-
-
1366

 

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!
5 stele

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!

Nu există comentarii la această reţetă.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles