



Ingrediente
- 120 g unt moale, 1 cana zahar, 2 galbenusuri, 1 lingura suc proaspat portocale
- coaja rasa de la 1 portocala, 1
Rețete similare
-
Trufe de ciocolata
- - 4.90 -
Rulouri cu vanilie
- - 5.00 -
Tort de miere de albina
- - 5.00
Fursecuri
Mod de preparare
Intr-un bol mare se freaca untul spuma cu zaharul. Se adauga galbenusurile, sucul si coaja de portocala. In alt bol se cern impreuna faina, sarea si praful de copt. Se incorporeaza ingredientele uscate in cele lichide si se amesteca pana la obtinerea unui aluat. Se inveleste aluatul obtinut in folie de plastic si se da la frigider 2 ore. Cuptorul se preincalzeste la 190ºC. Din aluat se formeaza bile cat o nuca care se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cu podul palmei se aplatizeaza putin bilele. Se dau la cuptor 8-10 minute. Se lasa sa se raceasca pe un gratar.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.