



Ingrediente
- 500 g biscuiti obisnuiti
- 2 cani de zahar
- 1 cana de apa in functie de biscuiti, crocanti sau moi
- 5 linguri de cacao
- un pachet de margarina
- 5 linguri de lapte praf
- nuca,stafide,nuca de cocos (optional)
Rețete similare
-
Chec cu Prune
- - 5.00 -
Piure de castane
- - 5.00 -
Negresa
- - 5.00
Salam de biscuiti
Mod de preparare
Se pune pe foc zaharul cu apa si se lasa pana se dizolva tot zaharul. Se adauga apoi pachetul de margarina, se lasa sa se topeasca, se toarna laptele praf in ploaie si se amesteca continuu cu telul.Se adauga cacaoa, nucile zdrobite, stafidele, esenta de rom si biscuitii sfaramati
Se ia de pe foc si se omogenizeaza compozitia.
Pe o hartie tip celofan, unsa cu putin unt sau ulei, se pune compozitia, si i se da forma unui salam. Se presara deasupra praf de biscuiti, se ruleaza si se inoada capetele. Se lasa sa se intareasca.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.